ioan luca revine la csc șelimbăr și va fi team-manager

La opt luni după ce se despărțise de CSC 1599 Șelimbăr, Ioan Luca a revenit la club pe funcția de team-manager, înlocuindu-l pe acest post pe Remus Șerban. 

După ce a activat la echipă mai întâi ca antrenor la Liga 4 și Liga 3, Ioan Luca a trecut ulterior pe postul de director sportiv la CSC 1599 Șelimbăr, funcție pe care a ocupat-o timp de doi ani. În toamna anului trecut, clubul șelimbărean a anunțat surprinzător despărțirea de Ioan Luca, iar ulterior și de băiatul său, Alex Luca, care nu mai intra în vederile tehnicianului de atunci, Claudiu Niculescu. Alex Luca este jucător sub contract cu FC Hermannstadt și dacă nu va rămâne în contnuare la Sibiu, ar putea reveni în această vară sub formă de împrumut la ”călăreții roșii.

CITEȘTE ȘI: Un fundaș stânga, primul transfer pentru CSC Șelimbăr

Ioan Luca revine ca team-manager și va avea atribuțiuni și la echipa de seniori, dar va coordona activitatea și la Academia clubului.

”Bine ai revenit, Ioan Luca!  După o pauză de 8 luni, Ioan Luca se întorce în cadrul clubului nostru și va fi noul nostru team manager! “Neluțu” Luca va avea atribuții în cadrul echipei de seniori a călăreților roșii, dar va fi și coordonator al activității secției de fotbal din cadrul Academia CSC 1599 ȘelimbărNoi suntem Șelimbăr!” este postarea dată publicității miercuri de clubul șelimbărean.

Ca jucător, Ioan Luca a evoluat pentru Șoimii Sibiu, Unirea Alba Iulia, Inter Sibiu, Metrom Brașov și Gloria Bistrița. Ioan Luca a pregătit ca antrenor principal pe FC Cisnădie, Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr.

Ultima oră