încep reducerile de vară la shopping city sibiu

Shopping City Sibiu dă startul reducerilor de vară alături de campanii și concursuri cu numeroase premii, în următoarea perioadă. Astfel, începând cu 20 iunie și până la finalul lunii august, sibienii vor beneficia de reduceri în majoritatea magazinelor centrului comercial.

În plus, și vara aceasta, cumpărăturile la Shopping City Sibiu aduc nenumărate surprize și cadouri prin intermediul aplicației de loialitate la cumpărături, SPOT. Una dintre cele mai importante campanii ale sezonului se va desfășura în intervalul 25 iunie – 31 iulie și se va încheia printr-o tombolă care le poate aduce participanților patru biciclete de ultimă generație, pentru 4 câștigători.

Shopping City Sibiu promovează un stil de viață sănătos pentru întreaga familie, în care sportul și mișcarea în toate formele sale joacă un rol cheie. Această viziune se regăsește și în noua campanie, care se derulează sub mottoul “Hai să facem mișcare!” și are un mecanism simplu, ce presupune descărcarea aplicației SPOT, pentru cei care nu sunt deja utilizatori, și scanarea unui bon de cumpărături de minimum 200 de lei, în secțiunea “Răzuiește și câștigă!” din aplicație. Astfel, participanții vor primi 300 de cadouri garantate, care constau în brelocuri multifuncționale, ce pot fi folosite atât ca suport de chei, cât și ca șurubelnițe, chei de reglaj, desfăcătoare de sticle și conserve, rigle sau chiar mici oglinzi de voiaj. Acestea vor fi oferite la Biroul Info Point, în limita stocului disponibil.

De asemenea, toate bonurile scanate în cadrul campaniei vor intra automat în marea tombolă care are ca premii patru biciclete de la magazinul Decathlon, potrivite pentru toată familia. Extragerea și anunțarea celor patru câștigători ai tombolei se va face după 31 iulie, când se încheie oficial campania.

Bicicletele, două pentru adulți și două pentru copii,  sunt ușoare, vitezele pot fi schimbate facil, iar șaua, ghidonul ergonomic și cadrul jos optimizează efortul. Pe parcursul campaniei, cele patru biciclete vor putea fi vizualizate în zona Info Point, într-un decor interactiv.

Premiile alese sunt încă o dovadă a angajamentului Shopping City Sibiu de a-și impulsiona vizitatorii să aleagă un stil de viață echilibrat pentru întreaga familie, în care mișcarea să fie o constantă. Atât orașul Sibiu, cât și zona Șelimbăr, unde este amplasat centrul comercial, sunt perfecte pentru plimbările cu bicicleta, datorită pistelor și traseelor cicloturistice care au fost construite sau reamenajate în ultima perioada. De altfel, în vara anului trecut, a fost inaugurată pista de pe malurile Cibinului, cel mai spectaculos și complex proiect în ceea ce privește mobilitatea cu bicicleta din Sibiu.

Campania începe pe 25 iunie, de la ora 16:00, iar regulamentul complet este disponibil pe www.shoppingcitysibiu.ro.

Totodată, vara aduce și noi premii în catalogul SPOT, care pot fi revendicate cu ajutorul punctelor adunate în urma fiecărei sesiuni de cumpărături și a scanării bonurilor fiscale în aplicație. De asemenea, toți noii utilizatori ai SPOT primesc automat 100 de puncte bonus la crearea conturilor. Printre premiile de care se pot bucura vizitatorii Shopping City Sibiu în vara aceasta, utilizatori SPOT, se numără cele mai cool și utile accesorii de care are nevoie un biciclist: huse colorate, de ploaie, pentru șa, geantă portabilă de bicicletă, husă pentru telefon cu sistem de prindere, suport pentru jucăria preferată pentru bicicletele de copii, kit reparații sau brățări fosforescente pentru o mai bună vizibilitate în trafic.

încep reducerile de vară la shopping city sibiu

Ultima oră