adolescenți căutați de polițiștii sibieni pentru că agresau oamenii în mall

O sibiancă susține că a fost agresată de un grup de adolescenți într-un mall din Sibiu. Mai exact, tânăra de 25 de ani ar fi fost lovită cu palma peste ureche de către o adolescentă necunoscută, în urma unei provocări de pe Tik Tok. Aceasta a sunat la poliție imediat ce a observat că nu a fost singura agresată de grupul de adolescenți.

Irina are 25 de ani, iar în decursul zilei de luni, în timp ce se afla la Promenada Mall, o fată dintr-un grup de patru adolescenți a lovit-o cu palma peste ureche. În tot acest timp, o altă fată din grup filma.

„Mă plimbam prin Promenada Mall și am trecut pe lângă un grup de patru persoane, păreau minori. În momentul în care am trecut chiar prin dreptul lor, una dintre persoane m-a lovit cu palma peste ureche destul de agresiv. Nu-i cunoșteam, nu știam cine sunt, dar în acel moment unul dintre ei s-a trântit pe jos, iar una dintre fete filma. Presupun că erau live pe Facebook sau pe TikTok sau pur și simplu făceau videoclipuri și toți râdeau. Șocată fiind de ceea ce mi se întâmplă, i-am întrebat dacă li se pare amuzant să se comporte așa, iar fata care m-a lovit a venit către mine înjurându-mă și amenințându-mă cu bătaia”, povestește tânăra.

Irina spune că nu a fost singura agresată de grupul de adolescenți. „Problema este că în tot acest timp, acel grup de adolescenți se plimba în continuare prin mall, agresând și alte persoane. Alte două fete au venit între timp la mine spunând că au văzut ce am pățit și că și ele, la rândul lor, au fost scuipate de acei indivizi, ei tot așa filmând și amuzându-se”, a mai spus tânăra.

Poliția îi caută pe făptași

Sibianca spune că a încercat să-l găsească pe paznicul de la Info Point, dar nu l-a găsit la momentul respectiv, așadar a decis că este cel mai potrivit să sune la poliție. Astfel, un echipaj de poliție s-a deplasat la Promenada Mall.

„La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 20.00, prin apel 112, o tânără a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiul Sibiu, ar fi fost lovită cu palma de către o persoană necunoscută, de sex feminin, pe care nu o cunoștea. Tânăra nu a necesitat intervenție medicală. În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării persoanei bănuite, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Ultima oră