acuze dure lansate de antrenorul de la păltiniș rășinari, după ce echipa sa fost dezavantajată de arbitraj la gheorgheni

Antrenorul echipei ACS Păltiniș Rășianri, Dragos Năstase a dat publictății un mesaj pe pagina oficială a clubului, prin care reclamă maniera de arbitraj în returul barajului de promovare în Liga 3 cu CS Gheorgheni. 

După 1-1 în manșa tur de la Rășinari, CS Gheorgheni a câștigat returul barajelor de promovare în Liga 3 cu 1-0, marcând golul decisiv în minutele de prelungire ale timpului regulamentar.

Dragoș Năstase a reclamat dur arbitajul centralului Eduard Ioniță (Tulcea), acuzând influențe de la Eugen Pîrvulescu, oficialul celor de la Miercurea Ciuc. Antrenorul secund de la Csikszereda, unde președinte este Pîrvulescu este oficial și jucător la CS Gheorgheni. Partida de la Gheorgheni a fost condusă de centralul Eduard Ioniță (Tulcea), iar la linii au fost Daniel Vlase (Galați) și Florin Iftode (Târgu Bujor). Observator de arbitri a fost Radu Petre din București.

CITEȘTE ȘI: ACS Păltiniș Rășinari depune memoriu la Comisia de Arbitri după ce a fost dezavantajată la jocul de baraj de la Gheorgheni (video)

”În primul rând vreau să mulțumesc jucătorilor mei pentru felul în care s-au dăruit în acest campionat și în acest baraj. În al doilea rând vreau să le mulțumesc lui Adi Iliuț și primarului Bucur pentru tot sprijinul acordat în toți acești ani echipei noastre.
Ceea ce s-a întâmplat la meciul de baraj este o corecție aplicată de Eugen Pârvulescu, cel care m-a sunat înainte de baraj cu 3 săptămâni (pot arăta asta în desfășurătorul telefonului meu) de două ori și încerca să mă avertizeze că nu o să promovăm pentru că echipa adversă are mai mulți bani și influență și că noi, o echipă mică, nu o să avem șansa să promovăm. I-am repetat că ne dorim și avem tot sprijinul Primăriei  Rășinari și de acolo pot să spun că a început ”jihadul”.
”Arbitrii au dormit la Pîrvulescu”
La primul meci, chiar dacă arbitrajul a părut ok, la multe faze a lăsat de dorit, culminând cu faptul că aceștia erau de etnie maghiară și la una din fazele în care trebuia să arate cartonaș roșu, la o intrare foarte dură asupra lui Ionuț Frățilă nu a făcut-o, spunându-i jucătorului în cauză în limba maghiară ”pleacă de aici că trebuia să-ți dau roșu”. Arbitrul nu știa că jucătorul nostru știe maghiară.
În retur lucrurile au stat mult mai prost pentru noi. Începând cu eliminarea mea din minutul 16, după un faul grosolan asupra lui Vintilă, cot aplicat în figura jucătorului, la care centralul nu a acordat nimic și a lăsat jocul să continue, moment în care i-am spus tușierului ”nu se poate așa ceva, ați dormit la Pârvulescu, la Ciuc, vă reclam la Dana (aluzie la DNA), el l-a chemat pe central prin cască și i-a spus ”dă-i roșu, dă-i roșu” și în momentul respectiv am fost eliminat.
acuze dure lansate de antrenorul de la păltiniș rășinari, după ce echipa sa fost dezavantajată de arbitraj la gheorgheni
”Toate hoțiile de pe lume”
Se poate verifica unde a dormit brigada de arbitri cu o seară înainte de meciul retur. După acest moment au început toate ”hoțiile de pe lume”. Faulturi neacordate, penalty neacordat la Cosovan, penalty neacordat la Standima, opriri din acțiune chiar dacă nu era ofsaid, totul culminând cu acordarea unui penalty pentru echipa gazdă, fază care mi s-a părut din alt film, unul tragi-comedic. Tot ceea ce a făcut această brigadă a fost 100% împotriva noastră, pregătirea meciului echipei gazdă a fost să aducă 10 jandarmi care au intrat în teren și 4 polițiști locali care au păzit brigada. Acești oameni nu aveau voie pe teren, la finalul meciului jandarmii au intrat peste noi în vestiar invocând căutarea unui suporter.
Eugen Pîrvulescu a aruncat cu apă în Ioan Duma
La finalul meciului primul om care a coborât pe teren (în zona de joc, fără ca el să aibă acest drept) a fost patronul echipei Csikszereda, care felicita pe toată lumea, chiar și brigada de arbitri și pe domnul observator. De asemenea în tribună râdea și era foarte fericit Eugen Pârvulescu, probabil de isprava pe care a reușit-o el, acesta fiind omul care a aruncat cu apă pe președintele AJF Sibiu.
În final, ca o concluzie EUGEN PÂRVULESCU, ai câștigat meciul! Felicitări!
Să nu uităm un lucru domnilor: Karma nu are deadline!” este postarea dată publicității de antrenorul de la Păltiniș Rășinari, Dragoș Năstase, pe pagina oficială a clubului.
acuze dure lansate de antrenorul de la păltiniș rășinari, după ce echipa sa fost dezavantajată de arbitraj la gheorgheni

Ultima oră