șoferul autocarului implicat în accidentul de la porumbacul de jos, în stare gravă în continuare la spital

Starea șoferului autocarului care a fost implicat în gravul accident de la Porumbacu de Jos, luni dimineața, se află încă în stare foarte gravă la spital. Acesta a fost operat de urgență.

Trei oameni au fost răniți în urma accidentului dintre un autocar și un TIR pe DN1 la Porumbacu de Jos. Șoferul autocarului a suferit răni grave și a fost dus la spital, acolo unde a fost operat de urgență. (Detalii aici)

„Pacientul în vârstă de 33 de ani se află într-o generală extrem de gravă. La momentul actual este încă instabil hemodinamic, intubat oro-traheal, având multiple leziuni complexe la nivel cerebral și la nivelul craniului, contuzii pulmonare și fracturi costale multiple. Medicii depun în continuare toate eforturile pentru a-i salva viața”, a transmis Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Reamintim că un accident rutier grav a avut loc luni dimineață, în a doua zi de Rusalii, pe DN1, în zona Porumbacu de Jos. În incident au fost implicate 57 de persoane, iar autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. (Detalii aici)

Ultima oră