Moment atipic la o terasă din centrul Sibiului cu un junior de la Interstar care a cântat la pian (video)
Sursa foto: Facebook/ASFC Interstar Sibiu
Unul dintre juniorii de la ASFC Interstar Sibiu a făcut spectacol pe o terasă, unde a cântat la pian cunoscuta piesă „Passacaglia”.
Luca Stancu este cel care „i-a luat locul” pentru câteva minute pianistului Benny. Luca Stancu, atacantul și golgheterul grupei U10 a Interstarului Sibiu, a făcut spectacol pe teresa unui restaurant din Piața Mică și a întors toate privirile trecătorilor.
Luca Stancu se pare nu excelează doar pe plan sportiv ci și pe cel muzical. Luca a ținut luni după-amiaza un scurt recital pe terasa restaurantului Cafe Wien unde a bucurat nu doar auzul clienților, cât și cel al turiștilor.
„Juniorii Interstarului sunt la înălțime și in timpul vacanței. Luca Stancu nu excelează doar in plan sportiv ci și in cel muzical.Putem da multe exemple din cadrul clubului nostru de jucători care îmbină in mod perfect fotbalul cu școala și/sau alte activități, in care au rezultate deosebite, lucru care ne face să fim mândri”, scriu reprezentanții ASFC Interstar înt-o postare pe facebook.

Ultima oră