femeie de 65 de ani rănită in accident produs de fiica ei, la volan fără permis în armeni

Politistii sibieni au intervenkt la un accident rutier petrecut in localitatea Armeni, soldat cu vatamarea corporala a unei femei in varsta de 65 de ani.

“In timp ce conducea un autoturism cu intentia de a-l parca in curtea unui imobil, deși nu deține dreptul de a conduce, o femeie in varsta de 40 de ani, a pierdut controlul directiei de deplasare si a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama sa, aflata in curte.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Femeia a fost transportata la spital constienta.

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii incidentului, in cadrul unui dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunilor de conducere fara permis si vatamare corporala din culpa.

ISU Sibiu a intervenit de urgență în localitatea Armeni pentru a descarcera o femeie prinsa în curtea unui imobil sub un autoturism.

“La fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare, una de stingere și un echipaj SAJ cu medic. De asemenea a intervenit și SVSU Loamnes.

S-a aplicat manevre pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 65 de ani prinsă sub autoturism. Aceasta a fost predată echipajului SAJ pentru evaluare medicală și transport la spital.” transmite Andreea Ștefan, purtător al ISU Sibiu.

Ultima oră