doi tineri dusi la politie după ce s-au șicanat cu cuțitele în parcul cetății (video)

Doi tineri s-au luat la ceartă în centrul Sibiului, luni seară în jurul orei 18:00. O persoană care se plimba la acea oră pe Aleea Celebrităților, în zona Străzii Cetății, a surprins momentul conflictului și intervenția poliției.

Unul dintre tineri avea un cuțit cu care îl amenința pe celălalt. Polițiștii au intervenit prompt la fața locului și i-au dus pe amândoi la sediul Poliției Municipiului Sibiu.

„Un idivid la amenințat pe celălalt ca “il taie” acesta avea și un cuțit”, a spus unul dintre martori.

doi tineri dusi la politie după ce s-au șicanat cu cuțitele în parcul cetății (video)

Polițiștii au confiscat briceagul tânărului agresor, iar autoritățile au început o anchetă detaliată pentru a stabili sancțiunile adecvate.

„La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 18.30, prin apel 112, forțele de ordine au fost solicitate să intervină în zona centrală a municipiului Sibiu, pentru aplanarea unui conflict între doi tineri. La fața locului au intervenit polițiști locali și jandarmi sibieni, cei doi tineri fiind conduși la sediul Poliției Municipiului Sibiu. Asupra unuia dintre cei doi tineri, jandarmii au găsit un briceag, pe care l-au ridicat în vederea confiscării. Din primele cercetări efectuate a rezultat că între cei doi tineri, care se cunoșteau, ar fi izbucnit un conflict verbal spontan, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu sunt în derulare verificări în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Ultima oră