Cei 57 de oameni aflați în autocarul implicat în accidentul de la Porumbacu de Jos mergeau în Germania

Un accident rutier grav a avut loc, luni dimineață, pe DN1 în zona localității Porumbacu de Jos. 57 de oameni au fost implicați în eveniment, cu toții pasageri într-un autocar ce se îndrepta către Germania. 

Accidentul rutier a avut loc luni dimineața la Porumbacu de Jos. Un autocar plin cu oameni și un TIR au intrat în coliziune.

Citește și: Accident între un autocar și un TIR, cu 57 de persoane implicate, pe DN1 la Porumbacu de Jos 

Șoferul autocarului, încarcerat

Polițiștii sibieni fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier. Impactul a dus la rănirea gravă a șoferului autocarului, el fiind încarcerat la momentul sosirii echipajelor de intervenție. Bărbatul a fost scos dintre fiare, după care a fost dus la spital.

„Șoferul autocarului a rămas încarcerat aceasta a fost extras de echipajele de descarcerare fiind preluat inconștient de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul în vârstă de 33 de ani este transportat la UPU Sibiu inconștient”, a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Alte două persoane au fost preluate de echipajele SAJ. Este vorba de două femei în vârstă de 19 și 38 de ani care au ajuns la UPU Sibiu.

Oamenii mergeau la muncă

Cei 56 de pasageri aflați în autocar provin din mai multe zone ale țării și mergeau la muncă în Germania. Trei dintre ei au fost duși la spital, în timp ce ceilalți 53 au fost transportați la sala de sport din localitate, așteptând să fie preluați de un alt mijloc de transport.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, pasagerii vor fi preluați de microbuze din Mediaș și își vor continua drumul spre Germania.

Ultima oră