Alți trei jucători au părăsit CSC 1599 Șelimbăr

Echipa de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr a anunțat vineri că s-a despărțit de alți trei jucători: Alexandru Pop, Marvin Schieb și Alexandru Gîț. 

Din lotul cu care CSC 1599 Șelimbăr a încheiat sezonul trecut de Liga 2 pe locul 3 părăsiseră deja echipa Alexandru Roșca, Tudor Călin, Marius Aldescu, Simion Bumbar, Florinel Mitrea, Cătălin Alexe, Raul Rotund și Gabriel Deac. Dintre aceștia, Alex Roșca și Tudor Călin au fost cedați pe sume de bani la echipe de Superliga.

CITEȘTE ȘI: Un român și un străin au rămas în cursă pentru postul de antrenor la CSC Șelimbăr

Conducerea CSC 1599 Șelimbăr a anunțat alte trei plecări, cele ale lui Alexandru Pop, Marvin Schieb și Alexandru Gîț. Conform siteului Liga2.ro, Schieb și Gîț vor semna cu FC Voluntari, echipă preluată în această vară de Claudiu Niculescu, fostul antrenor al ”călăreților roșii.”  Mai mult, conform surselor Liga 2.ro,  Claudiu Niculescu l-a mai convins și pe Mickael Panos (27 de ani) să vină sub comanda sa, iar despărțirea mijlocașului de Șelimbăr ar putea fi anunțată zilele viitoare. FC Voluntari a semnat deja cu doi foști jucători de la CSC 1599 Șelimbăr, Alexe și Mitrea.

După plecarea de la Șelimbăr a antrenorului principal Claudiu Niculescu și a preparatorului fizic Andrei Antoce, nu va mai continua nici președintele secției de fotbal, Remus Șerban.

”Semnăm zilele acestea cu doi portari tineri, pe care i-am avut în vedere de mai mult timp, apoi urmează să semnăm cu mai mulți jucători. Sunt multe plecări la Șelimbăr, probabil va fi o reconstrucție a echipei, ne dorim play-off-ul, dar sunt realist, au plecat până acum vreo 11 jucători” a spus Cornel Stănilă, conducătorul clubului.

Directorul clubului CSC Șelimbăr, Cornel Stănilă negociază în această perioadă cu antrenorul Constantin Scumacher, care este însă sub contract cu CS Mioveni. Dacă Schumacher nu va reuși să își rezilieze acordul cu argeșenii, ”călăreții roșii” vor avea probabil antrenor străin.

Echipa șelimbăreană nu s-a reunit încă, așteptând numirea unui antrenor principal.

Alți trei jucători au părăsit CSC 1599 Șelimbăr

 

Ultima oră