acs păltiniș rășinari depune memoriu la comisia de arbitri după ce a fost dezavantajată la jocul de baraj de la gheorgheni (video)

ACS Păltiniș Rășinari a ratat duminică promovarea în Liga 3, după ce a cedat la Gheorgheni, scor 0-1, în returul barajelor de promovare. În tur, la Rășinari scorul fusese egal, 1-1. 

Oficialii de la ACS Păltiniș Rășinari au contestat arbitrajul prestat la Gheorgheni de centralul Edurad Ioniță (Tulcea), cel care a arătat și un penalty caraghios pentru gazde, care însă a fost ratat. Antrenorul sibienilor, Dragoș Năstase a fost eliminat în minutul 16 pentru proteste. Partida de la Gheorgheni a fost condusă de centralul Eduard Ioniță (Tulcea), iar la linii au fost Daniel Vlase (Galați) și Florin Iftode (Târgu Bujor). Observator de arbitri a fost Radu Petre din București.

Președintele clubului ACS Păltiniș Rășinari, Adi Iliuț contestă întreaga manieră de arbitraj a lui Eduard Ioniță în returul de duminică, de la Gheorgheni. ”Cred că este un arbitru-săgeată, este trimis unde e nevoie, știu că l-au contestat și cei de la Șelimbăr după meciul de la Slatina. Maniera de arbitraj de la Gheorgheni ne-a deranjat foarte mult, de la început eram certați că de ce dăm apă jucătorilor. Am căzut un plasa lor, ne-au indus o stare de stres. Așa ceva mai rar, suntem și noi în fotbal de 20 de ani, greșeala este omenească, dar când e numai într-o direcție… Dacă vă uitați pe siteul CCA, unul dintre tușieri este delegat constant la Csikszereda Miercurea Ciuc. La faza penaltyului, centralul ne-a zis că decizia a luat-o tușierul, deși el era mult mai bine plasat. Vom face un raport către Federație și către Comisia de Arbitri, să se ia măsuri, chiar dacă nu ne mai ajută cu ceva. Noi mereu am mers pe corectitudine, așa am jucat mereu și la Liga 4, am vrut să respectăm mereu acest principiu” a spus Adrian Iliuț.

CITEȘTE ȘI: ACS Păltiniș Rășinari a ratat promovarea în Liga 3 după barajul cu CS Gheorgheni (video)

Centralul Eduard Ioniță a  provocat scandaluri la mai multe partide conduse în ultimii ani, printre care și după remiza CSM Slatina – CSC Șelimbăr, scor 0-0 aici.  CSA Steaua a primit aici un penalty rușinos în barajele cu Mosistea Ulmu. CSM Alexandria a contestat și ea aici prestația lui Ioniță.

CS Gheorgheni a promovat în Liga 3, deși stadionul pe care își dispută jocurile arată ca la județ.

 

Ultima oră