accident cu doi răniți pe centura avrigului din cauza unei depășiri (foto)

Un accident a avut loc în această după-amiază pe DN 1, pe Centura Avrigului, după ce un șofer de 22 de ani nu s-a asigurat înainte să intre în depășire. Traficul a fost reluat în ambele sensuri.

„Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 1, pe Centura Avrigului. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cârța, s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri fără să se asigure, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Argeș.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din Cârța și a unei pasagere din autoturismul condus de acesta, o tânără în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate, ambii fiind transportați la spital conștienți”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

accident cu doi răniți pe centura avrigului din cauza unei depășiri (foto)

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN 1 pe Centura Avrigului la un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme.

„La fața locului sunt mobilizate două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de prima intervenție și două ambulanțe SAJ, una cu medic. Echipajele medicale au evaluat 5 persoane care au fost implicate în accident. Echipajul SMURD a preluat o tânără de 16 ani care a suferit un traumatism facial. Aceasta va fi transportată la CPU Luther.
Un bărbat în vârstă de aproximativ 22 de ani a fost preluat de echipajul SAJ, a suferit o fractură la picior și va fi transportat la UPU Sibiu. Celelalte trei persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea au refuzat transportul la spital, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu”, Andreea Ștefan.

accident cu doi răniți pe centura avrigului din cauza unei depășiri (foto)

SAJ SIBIU a trimis de urgență două echipaje medicalizate, unul cu medic și unul de tip B, la accidentul produs pe centura localității Avrig. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical un număr de cinci persoane și două dintre ele au fost transportate la UPU și respectiv CPU Luther Sibiu.  Echipajul SAJ a transportat la UPU Sibiu un tânăr de 22 de ani care a suferit o fractură de membru inferior. O tânără de 16 ani a fost și ea transportată la Sibiu de către un echipaj de la ISU.

 

 

Ultima oră