un tânăr de 28 de ani este criminalul bărbatului ucis în curtea bisericii de pe mihai viteazu

Procurorii din Sibiu au identificat un suspect în cazul crimei petrecute vineri noaptea, pe 21 iunie, în curtea bisericii de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Criminalul ar fi un tânăr de 28 de ani din Vâlcea.

În urma investigațiilor desfășurate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, originar din județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu. Acesta este suspectat că ar fi comis fapta în urma unui conflict spontan cu victima.

„Bărbatul este, în prezent, în custodia organelor de cercetare penală, urmând a fi audiat în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Bărbatul identificat va fi adus în fața procurorului criminalist, urmând ca acesta să decidă măsurile ce vor fi aplicate.

„În cauza privind omorul de la biserica de pe M. Viteazu, a fost identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani din jud. Vâlcea, bănuit că ar fi autorul faptei. Bărbatul va fi prezentat procurorului criminalist care va decide asupra măsurilor ce urmează să fie luate” a transmis Mihaela Ruginosu, purtător de cucânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Citește și: Bărbatul găsit fără viață pe Mihai Viteazu ar fi fost ucis în bătaie de un individ gelos.

Ultima oră