bărbatul găsit fără viață pe mihai viteazu ar fi fost ucis în bătaie de un individ gelos

Un bărbat din Șura Mare a fost ucis cu brutalitate în noaptea de vineri, 21 iunie, chiar în curtea unei biserici situate pe Bulevardul Mihai Viteazu. Se pare că victima ar fi adresat remarci nepotrivite unei femei care trecea prin zonă împreună cu partenerul său, iar acesta din urmă l-ar fi omorât din gelozie.

Conform Protv, se pare că agresorul a fost deranjat de faptul că victima a vorbit cu partenera sa. La un moment dat, un cuplu a trecut prin zonă, iar victima i-ar fi adresat câteva cuvinte tinerei. Iubitul acesteia a reacționat extrem de violent, luând o bâtă și lovindu-l pe bărbat fără milă.

„Nu știu ce i-a zis. A plecat la mașina, a venit cu bâta. Eram prieteni buni, de 6-7 ani mă cunosc cu el și ne-a luat pe toți și am luat-o la fugă, ce să mai stau””, a spus unul dintre amicii victimei, citat de Protv.

Atacatorul a avut un comportament agresiv și față de prietenii bărbatului ucis. În prezent, se desfășoară cercetări pentru omor, iar polițiștii îl caută pe criminal.

„Am fost pe bancă și a venit ăla și mi-a dat și mie. Am căzut jos. Nu îl cunosc”, a mai spus un martor.

Câteva ore mai târziu, un trecător a observat corpul bărbatului de 40 de ani prăbușit lângă o bancă și a sunat imediat la 112. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă eforturile lor nu au avut succes. (Detalii aici)

Ultima oră