autorul crimei din curtea bisericii de pe mihai viteazu, reținut preventiv pentru 24 de ore

Autorul crimei comise în curtea Bisericii de pe strada Mihai Viteazu a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta ar fi ucis în bătaie un bărbat de 40 de ani din Șura Mare, care se afla cu prietenii săi pe o bancă.

Actul de cruzime ar fi fost răspuns la o remarcă nepotrivită făcută de victimă la adresa soției agresorului. Agresorul a fost identificat și reținut preventiv timp de 24 de ore.

„În data de 23.06.2024, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reținerea bărbatului suspectat de comiterea infracțiunii de omor. Din probatoriul administrat până în prezent, s-a reținut că în data de 21.06.2024, în jurul orei 22:00, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul în vârstă de 28 de ani a aplicat victimei multiple lovituri cu o bâtă în zone vitale ale corpului, lovituri care au cauzat decesul. În cauză va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Precizăm că aceasta este doar o etapă a procesului penal care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a transmis Mihaela Ruginosu, purtător de cuvânt al Parcehetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră