acs păltiniș rășinari a ratat promovarea în liga 3 după barajul cu cs gheorgheni (video)

Campioana județeană din Sibiu, ACS Păltiniș Rășinari a ratat șansa accederii în Liga 3, după ce a pierdut duminică la Gheorgheni, scor 0-1, în returul barajului de promovare. În manșa tur, la Rășinari, scorul fusese egal, 1-1. 

După 1-1 în manșa tur disputată în urmă cu o săptămână la Rășinari, echipa lui Dragoș Năstase a făcut un meci bun la Gheorgheni, dar a pierdut incredibil, după ce a primit gol în minutele de prelungiri. Antrenorul celor de la Păltiniș Rășinari, Dragoș Năstase a fost eliminat pentru proteste încă din minutul 16. Sibienii au avut două bare, iar harghitenii una.

În minutul 68, CS Gheorgheni a primit de la centralul Eduard Ioniță un penalty absolut caraghios, după ce portarul oaspeților Piko a fost faultat, dar Țepeș a ratat lovitura de pedeapsă șutând peste poartă.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică din minutul 90, când V. Gal a primit al doilea cartonaș galben. Însă, în minutele de prelungiri, CS Gheorgheni a marcat golul promovării prin  Csosz, care a profitat de o eroare a portarului Piko. A fost golul care a decis promovarea, pentru că, în prelungiri, Păltiniș Rășinari ar fi avut o șansă bună, fiind în superioritate numerică.

Astfel, județul Sibiu rămâne cu o singură echipă la Liga 3, ACS Mediaș 2022.

Ultima oră