crimă în curtea bisericii de pe bulevardul mihai viteazu, din sibiu (video)

Un bărbat de 40 de ani a fost găsit decedat în curtea bisericii de pe bulevardul Mihai Viteazu. Polițiștii cred că este vorba despre o crimă.

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu este abilitat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu să comunice următoarele:

La data de 21.06.2024, în jurul orei 23.10, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este inconștientă, pe o stradă din municipiul Sibiu.

La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale. Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Șura Mare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a decedat.

Întrucât în urma examinării sumare a trupului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

În prezent, sunt în derulare activități specifice în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de săvârșirea faptei.

Ultima oră