șoferii circulă din nou pe trecerea peste calea ferată de pe calea turnișorului după ce a fost modernizată (video foto) 

Trecerea la nivel cu calea ferată de pe Calea Turnișorului din Sibiu a fost modernizată. Șoferii circulă, începând de vineri, din nou prin această zonă. 

Șoferii care obișnuiau să circule pe Calea Turnișorului erau îngroziți atunci când traversau calea ferată. Trecerea a fost supusă unui proces amplu de modernizare, iar de vineri s-a redeschis traficul. Bariera manuală a dispărut în sfârșit!

șoferii circulă din nou pe trecerea peste calea ferată de pe calea turnișorului după ce a fost modernizată (video foto) 

Firma Construcții Feroviare Mureș SA s-a ocupat de această lucrare, finalizând-o cu o lună mai devreme de termenul stabilit. Lucrările au presupus înlocuirea traverselor și a șinelor de cale ferată, montarea între linii a unor dale speciale, înlocuirea barierei manuale și instalarea unor bariere automate cu sisteme de avertizare luminoasă și montarea unor camere de supraveghere pe ambele părți ale trecerii peste calea ferată. 

șoferii circulă din nou pe trecerea peste calea ferată de pe calea turnișorului după ce a fost modernizată (video foto)  șoferii circulă din nou pe trecerea peste calea ferată de pe calea turnișorului după ce a fost modernizată (video foto)  șoferii circulă din nou pe trecerea peste calea ferată de pe calea turnișorului după ce a fost modernizată (video foto) 

Valoarea totală a contractului de lucrări a fost de 4,37 milioane de lei. 

Ultima oră