Sibianca lovită de mașină joi pe strada Nicolae Iorga este în stare bună la spital
foto: arhivă

O femeie a fost lovită de o mașină joi dimineața, pe o trecere de pietoni, pe strada Nicolae Iorga din Sibiu. Mai multe persoane au sărit în ajutorul sibiencei, printre care și o asistentă medicală. În acest moment, femeia este internată la Spitalul Județean de Urgență Sibiu și este conștientă.

O sibiancă a ajuns la spital miercuri dimineața după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Nicolae Iorga. În momentul de față femeia este în continuare internată, într-o stare generală bună.

„Pacienta în vârstă de 39 de ani a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în data de 19 iunie, având un traumatism craniocerebral cauzat de un accident rutier. A fost imediat internată pe Secția Neurochirurgie pentru investigații și tratament de specialitate. Pacienta acum este conștientă, cooperantă, orientată temporo-spațial și într-o stare generală bună, fără semne de hipertensiune intracraniană sau leziuni postraumatice”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

Citește și: Sibiancă lovită de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Nicolae Iorga

 

Ultima oră