pompierii sibieni pe podium la competiția ”scări pe toacă” din neamț (foto)

Condiția fizică de excepție este o trăsătură importantă pentru pompierii sibieni, iar aceștia nu ratează competiții unde își pot testa limitele.

În perioada 19-21 iunie, doi pompieri sibieni, Plt. Niță Maria și Sg. Maj. Ciungu Alex au participat la competiția “Scări pe Toaca”, organizată în județul Neamț și ne-au făcut mândri!

Alex a demonstrat forță și determinare, obținând locul 3 la categoria de vârstă 31-40 de ani. Un rezultat remarcabil care arată ca devotamentul său față de antrenament, dă roade.

Maria ne-a impresionat impresionat și în acest an cu performanța sa, participând pentru a doua oară la această competiție și obținând cea mai bună clasare feminină la categoria open. Un exemplu de curaj și putere pentru toate femeile.

Competiția “Scări pe Toaca” este o întrecere de anduranță în care participanții au de parcurs două probe:

Prima probă constă în alergare montană pe o distanță de 7 km, în timp ce transporta echipamentul de protecție într-un rucsac.

Cea de-a doua probă constă în urcarea a 519 trepte până pe Vârful Toaca, participanții fiind echipați în costum de protecție de pompieri în formă completă, respectiv costumul de protecție (nomex) și aparatul de respirat.

”Felicitări, dragi colegi pentru determinarea de care ați dat dovadă și pentru rezultatele remarcabile obținute! Suntem mândri de voi!” au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

 

Ultima oră