astrid fodor confirmată primar al municipiului, alături de consilierii locali aleși în urma alegerilor din 9 iunie

Astrid Fodor a primit certificatul de primar al municipiului într-o ceremonie desfășurată joi, 20 iunie, la Biroul Electoral Municipal. Președintele Biroului Electoral Municipal, Elena Antonescu, i-a înmânat și certificatul de consilier local, confirmând astfel victoria sa în alegerile din 9 iunie.

Ceremonia a avut loc în prezența a 18 consilieri locali aleși, care au primit și ei certificatele doveditoare ale alegerii lor. Noul Consiliu Local al municipiului urmează să fie constituit oficial după data de 27 septembrie, odată cu validarea mandatelor.

”Joi, 20 iunie, Președintele Biroului Electoral Municipal, doamna Elena Antonescu, a înmânat primarului Astrid Fodor, certificatul doveditor al alegerii ca primar, precum și certificatul doveditor al alegerii ca și consilier local, în urma alegerilor din data de 9 iunie. De asemenea, un număr de 18 consilieri locali au fost prezenți și au primit aceste certificate, noul Consiliu Local urmând să se constituie după data de 27 septembrie, odată cu validarea mandatelor” transmite Primăria Sibiu.

Ultima oră