activități pentru copii în vacanța de vară la biblioteca astra sibiu

Programul „Bibliovacanța” dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani debutează în data de 1 iulie 2024, la biblioteca publică sibiană, instituție care se bucură de susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu. Activitățile vor fi structurate în două perioade, astfel încât să poată participa cât mai mulți copii din comunitate: 1 – 19 iulie (prima serie) și 29 iulie – 14 august (a doua serie).

Programul propune juniorilor actitivăți educative, creative şi recreative, pornind de la joc, lectură și cunoștințe. Temele atelierelor vor fi, și în acest an, variate: lectura poveștilor, cultură generală, bune maniere, curiozități din lumea întreagă, educație financiară, limbi străine, cinema, activități creative, caligrafie, teatru și interpretare dramatică. Pe lângă acestea, cei mici se vor bucura de momente recreative cu muzică, dans și mișcare, asigurate cu sprijinul unor invitați și al tinerilor din echipa de voluntari.

Atelierele se vor desfășura de luni până joi, în intervalul orar 10:00 – 13:00, și vineri, între orele 10:00 – 12:00. Accesul participanților în program se face pe baza Permisului de acces la bibliotecă și a achitării taxei de 60 lei/ participant, în limita a 40 de locuri disponibile în fiecare dintre cele două serii.

Înscrierea participanților la „Bibliovacanța” se realizează în perioada 25-28 iunie 2024 (interval orar 9:00-17:00), la Compartimentul pentru Copii și Tineret, de către unul dintre părinți sau reprezentantul legal, în ordinea cronologică a solicitărilor.

Informații despre programul „Bibliovacanța” se pot obține la Compartimentul pentru Copii și Tineret (Str. George Barițiu, nr. 7, corp B, et.1) și la tel. 0269 210 551, int. 108.

Ultima oră