unde poți vedea meciul româniei cu belgia în sibiu. ecran mare la backyard și shot-uri din partea casei pentru fiecare șut și gol al tricolorilor

După un debut impresionant la EURO 2024, în care România a învins Ucraina cu un categoric 3-0, grație golurilor înscrise de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș, echipa națională, sub conducerea lui Edward Iordănescu, se pregătește pentru următoarea confruntare cu selecționata Belgiei. Meciul va avea loc sâmbătă, la Köln, începând cu ora 22:00. În Sibiu, există numeroase locații unde poți urmări partida, iar bucuria este cu atât mai mare când te întâlnești cu alți pasionați ai fotbalului.

La Backyard, meciul va fi proiectat în aer liber cu un videoproiector pentru aproape 700 de spectatori. Organizatorii promit un rând de shot-uri pentru fiecare gol marcat de Națională. De asemenea, cei care merg să vadă meciul, pot rămâne la petrecerea organizată în noaptea de sâmbătă cu Pado si Belu. Intrarea este gratuită pentru cei cu tatuaje. (Detalii aici)

„O să postăm și meciul. Așteptăm lumea de la ora stabilită. O să punem un proiector cu sunet. Pentru fiecare gol pe care îl dă România, o să dăm un rând de shot-uri pentru toată lumea. Așteptăm un număr cât mai mare. Avem peste 700 de locuri. Avem până acum 50 de rezervări. Cine o să vină la meci o să aibă loc și la petrecere. Pentru cei care au tatuaj, intrarea este gratuită până la ora 00:00”, a spus Andrei Bucur de la Backyard.

unde poți vedea meciul româniei cu belgia în sibiu. ecran mare la backyard și shot-uri din partea casei pentru fiecare șut și gol al tricolorilor
unde poți vedea meciul româniei cu belgia în sibiu. ecran mare la backyard și shot-uri din partea casei pentru fiecare șut și gol al tricolorilor

Și la Corner Pub sunt așteptați suporterii Naționalei de fotbal, atât sâmbătă cât și la meciul din 26 iunie.

„Pentru că meciurile sunt legendare și pentru că susținem de fiecare dată echipa Națională a României, vă așteptăm atât sâmbătă 22.06.2024 cat și miercuri, 26.06.2024 să fim alături de ai noștri! Hai România!”, au transmis reprezentanții Corner Pub.

Locuri limitate pentru cei care nu s-au organizat bine

La Casa Grinda și Suporter Pub locurile sunt deja ocupate. Fanii sportului s-au mobilizat din timp și au rezervat toate mesele disponibile. Totuși, mai aveți încă șansa de a face rezervări pentru meciul din 26 iunie dintre România și Slovacia.

„O să difuzăm meciul în curtea interioară. Vor fi oferte și la bere. E full booked. Și în 26 vor fi promoții la mâncare și bere. Pentru cei care consumă bere si urmăresc meciurile pe Terasa Grinda avem reducere 10%, și la preparatele din meniul pentru Campionatuul European. Pentru 26 încă se poate rezerva. Si pentru sâmbătă se poate rezerva în față”, a transmis Marius de la Casa Grinda.

La Suporter Pub sunt transmise toate meciurile de la Euro 2024, de trei ori pe zi. Clienții se pot bucura de oferte speciale și de o atmosferă incendiară.

„O să difuzăm meciul. Avem deja rezervare 100%. Nu mai este disponibilitate. Avem oferte la bere, la băuturi. Difuzăm toate meciurile din Campionat, se difuzează cu sonor. Avem multe televizoare și pe terasă. Încap cam 150 persoane. Încă mai pot rezerva pentru seara de 26 dar nu prea mai sunt locuri. Atmosfera este extraordinară” spune Raluca Ritivoiu.

Ultima oră