sibiancă lovită de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada nicolae iorga

O femeie a ajuns la spital miercuri dimineața după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Nicolae Iorga.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe strada Nicolae Iorga, în apropiere de intersecția cu Calea Cisnădiei, din municipiul Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga, la trecerea pentru pietoni situată în apropiere de intersecția cu Calea Cisnădiei, o sibiancă în vârstă de 57 de ani nu a acordat prioritate și a acroșat o altă sibiancă, în vârstă de 39 de ani, care traversa strada pe trecere. Femeia în vârstă de 39 de ani a fost transportată la spital conștientă. Fără mari probleme de trafic, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

„Motocicleta SMURD și un echipaj SMURD cu medic au intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe draga Nicolae Iorga la un accident rutier unde o femeie a fost acroșată de un autoturism. Femeia în vârstă de 39 de ani a suferit un traumatism facial și a fost transportată la UPU Sibiu conștientă”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

 

Ultima oră