lucrări de reabilitare pe străzile gheorghe doja și petru rareș din municipiul mediaș

Primăria Municipiului Mediaș a demarat recent lucrările de reabilitare a străzii Gheorghe Doja din municipiul Mediaș.

Aceste lucrări se desfășoară în urma finalizării intervențiilor la rețeaua de apă și canalizare menajeră efectuate de către operatorul SC Apa Târnavei Mari SA, desfășurate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Reabilitarea acestei străzi a început cu amenajarea trotuarelor și va continua cu turnarea covorului asfaltic pe întreaga suprafață a drumului, urmând să fie realizate apoi marcajele rutiere corespunzătoare și montate indicatoarele de circulație.

În perioada imediat următoare, operatorul SC Apa Târnavei Mari SA va interveni pentru reabilitarea colectorului de apă pluvială pe strada Petru Rareș (pe tronsonul cuprins între strada Bisericii și Johannes Honterus), urmând ca Primăria Mediaș să intervină și pe strada Petru Rareș, prin programul de întreținere străzi, cu același tip de lucrări efectuate pe strada Gheorghe Doja.

Au fost voci în campania electorală care spuneau că după finalizarea alegerilor vom stopa programul de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare, dar și cel care prevede refacerea infrastructurii rutiere și a trotuarelor. După cum se poate observa, au fost niște intoxicări, practic niște minciuni. Astăzi suntem pe străzile Gheorghe Doja și Petru Rareș, străzi aflate în zona centrală a orașului, unde împreună cu colegii mei de la societatea Apa Târnavei Mari, din primărie, dar  și cu reprezentanți ai firmei, ne interesăm de stadiul în care se află lucrările și în același timp stăm de vorbă cu oamenii care locuiesc în zonă. În mandatul următor nu voi face altceva decât să duc la bun sfârșit reabilitarea celor aproximativ 150 de străzi care sunt incluse în acest program și cu siguranță îmi doresc ca un număr cât mai mare de medieșeni să fie mulțumiți de calitatea lucrărilor“, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

 

Ultima oră