fc hermannstadt aduce un atacant de top care a jucat la craiova

Atacantul Aurelian Chițu, care a impresionat sezonul trecut la FC U 1948 Craiova va semna cu FC Hermannstadt pentru doi ani.

Aurelian Chițu va fi anunțat oficial în scurt timp ca noul atacant al echipei FC Hermannstadt, vârful urmând să semneze un contract valabil pentru doi ani. Conform GSP, Chițu va primi un salariu de 8.000 de euro pe lună în primul sezon, iar în al doilea va câștiga 9.000 de euro lunar.

Aurelian Chițu a plecat liber de contract de la FCU 1948 Craiova, după ce echipa lui Mititelu a retrogradat în Liga 2.  Cotat la 400.000 euro, Chițu a fost dorit și de Petrolul în această vară, dar i-a ales pe sibieni.

În sezonul trecut, Chițu a fost golgheterul lui FCU 1948 Craiova în Superliga, cu 10 goluri marcate și 7 pase decisive, însă toate reușitele au venit în sezonul regular.

De-a lungul carierei, Chițu a mai jucat la Unirea Slobozia, Farul, Valenciennes, PAS Giannina, Astra, Daejon Citizen și FCU Craiova. În sezonul 2016-2017 a câștigat titlul în Liga 1 cu echipa lui Gică Hagi, acesta fiind singurul lui trofeu în carieră.

CITEȘTE ȘI: Trei amicale pentru FC Hermannstadt în cantonamentul din Turcia

Până acum, FC Hermannstadt i-a mai transferat pe Tiberiu Căpușă (UTA), Ianis Mihart (CSM Focșani), Mateus Castro (Gravina), Vahid Selimovic (Zeljenicar).

La capitolul plecări, clubul sibian s-a despărțit în această vară de Mihai Butean (Vojvodina), Paul Antoche și Paolo Medina (ambii Unirea Slobozia), Rúben Fonseca (liber), Raul Opruț (Dinamo București), Gabi Iancu (Farul Constanța), Mino Sota.

Aflată în cantonament la Bolu (Turcia), FC Hermannstadt va juca joi un amical cu naționala fotbaliștilor africani fără contract.

 

Ultima oră