restricții de circulație și parcări închise în centrul sibiului pentru desfășurarea fits 2024

Pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru, în perioada următoare vor fi instituite măsuri speciale de trafic și parcare în zona centrală a Sibiului.

Astfel, circulația pe b-dul Corneliu Coposu va fi închisă pe porțiunea dintre sensul giratoriu din Piața Unii și Turnul Gros, în datele de 21 și 30 iunie, între orele 22.30 și 24.00, pentru desfășurarea spectacolelor cu drone ce marchează deschiderea și închiderea Festivalului. Strada Independenței va rămâne deschisă pentru ocolire. Parcarea Teatrului va fi închisă complet între 17 iunie și 4 iulie, servind ca spațiu logistic și locație pentru spectacole.

În parcarea Cazarma 90, aproximativ 20 de locuri vor fi restricționate între 20 iunie și 1 iulie, restul de 180 de locuri rămânând disponibile publicului. Parcarea de lângă Turnul Gros va fi parțial închisă în zilele de 28, 29 și 30 iunie pentru parcarea carelor de televiziune și echipamentelor pentru transmisia live a Galei Festivalului. De asemenea, în perioada Festivalului, câteva locuri de parcare din lateralul și spatele Casei de Cultură Ion Besoiu și de pe str. Moș Ion Roată vor fi restricționate pentru a facilita accesul mijloacelor de transport de gabarit mare necesare organizării evenimentului.

Ultima oră