reduceri de 30% la prima pereche de ochelari progresivi, doar la 9 optik

Vara a adus la 9 Optik reduceri de neratat pentru cei care au nevoie de ochelari noi. Luna iunie este dedicată tuturor clienților care sunt la prima pereche de ochelari progresivi!

Reducerile se țin lanț la 9 Optik. În luna iunie, cei care trec pragul opticii 9 Optik vor beneficia de o reducere de 30% la primii ochelari progresivi, respectiv cei cu lentilele care te ajută să vezi bine la distanță, dar și la apropiere. Astfel, dacă ești în căutarea unei optici profesionale în Sibiu, 9 Optik nu doar te ajută cu un control amănunțit, ci și cu lentile și rame de cea mai înaltă calitate, oferindu-ți șansa de a te bucura de ochelari progresivi, la reducere.

La 9 Optik găsești și sute de rame de ochelari de vedere și ochelari de soare ale celor mai cunoscute branduri precum RayBan, Guess, Gucci, Tom Ford. Totodată, magazinul de ochelari dispune de rame la prețuri accesibile, pentru toate buzunarele.

Program pentru eroi, la 9 Optik

Nu uita că 9 Optik oferă anual o reducere de 40% la comanda de rame și 30% reducere la lentile de vedere. Reducerea se reînnoiește anual pentru o pereche nouă de ochelari. Oferta este dedicată celor care lasă o amprentă bine întipărită în societate, respectiv personalului militar și veteranilor de război, medicilor, asistenților medicali, angajaților din cadrul poliției, pompierilor, dar și personalului din sănătate, farmaciștilor, cât și profesorilor. Mai mult, membrii familiilor acestora beneficiază de 33% reducere la o comanda completă.

9 Optik funcționează în trei locații din județul Sibiu, mai exact în Promenada Mall, în Shopping City din Șelimbăr și pe Calea Cisnădiei.

Fii la curent cu reducerile și ofertele, urmărind paginile de Facebook și Instagram.

 

Ultima oră