o femeie din bacău își caută tatăl și crede că este cioban la o stână în sibiu
Sursa foto: Antena 3 CNN
O femeie din Bacău își caută tatăl după ce l-a văzut pentru ultima oară la vârsta de 16 ani. Acum, femeia presupune că este cioban la o stână de oi din județul Sibiu și vrea să îl reîntâlnească.
Din dorința de a-și revedea tatăl, o femeie din Bacău a postat pe grupul „Dispăruți în Europa” un anunț unde cere ajutorul comunității să își găsească părintele. Ion este tatăl femeii și are în jur de 70 de ani. Aceasta presupune că este cioban la o stână de oi din Sibiu.
„Mi-am făcut curaj să scriu și eu aici în speranța ca voi găsi un răspuns. Îmi caut tatăl, Drulea Ion, născut în 1954 noiembrie, în comuna Măgirești, județul Bacău. Din câte am auzit ar fi prin Sibiu lucrând ca cioban.
Părinții mei au divorțat cand eu eram foartă mica. Tatăl nu a fost prezent în viața noastră. La 16 ani l-am văzut pentru prima dată am ținut câteva luni legătura la telefon. În 2008 am aflat că ar fi murit, fără prea multe detalii. Anul acesta un nepot de-al lui  mi-a zis că trăiește pentru că acum doi ani l-a vizitat pe el. Eu în august voi merge acasă, în România, și mi-aș dori să îl întâlnesc doar că nu știu de unde să încep să îl caut. Nu am poze cu el”, a scris femeia în postarea din grupul „Dispăruți în Europa”.

Ultima oră