mașină condusă de un bulgar, răsturnată marți pe valea oltului

Un cetățean bulgar s-a răsturnat, marți, cu mașina pe Valea Oltului în zona localității Călinești. Șoferul nu a fost rănit. 

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 7, la km 214 + 800 m, în localitatea Călinești.

„În urma primelor verificări efectuate de către polițiști, s-a stabilit că, un cetățean bulgar, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă. Evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Conducătorul autoturismului era blocat între fiare în momentul în care au ajuns salvatorii la fața locului. „Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o, conștientă și cooperantă, echipajului medical SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului. Din fericire, după evaluarea medicală, persoana a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, au spus reprezentanții ISU Vâlcea.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Traficul se desfășoară alternativ.

Ultima oră