Raul Opruț justifică de ce nu a mai continuat la Sibiu, spunând: ”nu mi s-a propus”

Fostul jucător al lui FC Hermannstadt, Raul Opruț nu a primit propunere de a continua la Sibiu și va juca din sezonul viitor la Dinamo București. 

Aflat la finalul împrumutului la FC Hermannstadt, fundașul stânga Raul Opruț va merge la Dinamo București, conform Playsport.

Crescut în academiile lui Chievu și Genoa, Opruț a avut evoluții apreciate timp de patru ani în tricoul lui FC Hermannstadt, pentru care a jucat între 2019 și 2023.

”Sibiul nu mi-a propus să rămân”

În vara anului trecut, belgienii de la Kortrijk plăteau 400.000 de euro în schimbul său. Opruț nu s-a adaptat în Belgia, unde a jucat puțin, și a revenit în iarnă la Sibiu sub formă de împrumut, cu speranța de a prinde Campionatul European. Nu și-a îndeplinit acest vis, deși a fost luat în calcul pentru Euro 2024 de Edi Iordănescu, fiind în lot la amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, din luna martie. Contra Columbiei, pe Civitas Metropolitano, a fost titular ca fundaș stânga și a jucat 87 de minute, dar nu a prins lotul pentru Euro din Germania.

”Nu am mai vorbit la Sibiu, la modul să îmi facă o ofertă concertă, nu a fost ceva serios. Nu pot spune nimic despre viitoarea mea echipă, deoarece nu sunt semnate actele” a spus Opruț pentru Ora de Sibiu. Fundașul stânga a fost dorit în această vară și de U Cluj, dar câștig de cauză a avut Dinamo.

CITEȘTE ȘI: Opruț nu se mai întoarce la FC Hermannstadt și merge la coșmarul Sibiului din ultimele două sezoane

Raul Opruț justifică de ce nu a mai continuat la Sibiu, spunând: ”nu mi s-a propus”

Sibiul vrea să îi dea șanse lui Kevin Ciubotaru

Nici FC Hermannstadt nu a mai forțat împrumutul lui Opruț, pentru că vrea să îi dea șanse pe acest post juniorului Kevin Ciubotaru, jucător transferat iarna trecută și folosit doar în trei jocuri de Superliga. ”Noi l-am adus pe Opruț înapoi în iarnă și ca să ne ajutăm pe noi și să avem un fundaș stânga clasic, dar și ca să îl ajutăm pe el, noi îl considerăm un copil al Sibiului, aici s-a realizat. Având situația pe care o avea în Belgia, i-am întins o mână de ajutor pentru că noi eram singurul club unde se putea transfera, fiindcă jucase deja la două echipe. Deși aducându-l pe el, pe ceilalți cumva i-am blocat, asta a fost decizia pe care am luat-o” a spus directorul sportiv Radu Neguț la Ora de Sport. 

Raul Opruț justifică de ce nu a mai continuat la Sibiu, spunând: ”nu mi s-a propus”

 

 

Ultima oră