svsu sasu câștigător al competiției pompierilor din județul sibiu (foto)

Într-un eveniment anual dedicat pompierilor din serviciile voluntare și private din județul Sibiu, abilitățile și dedicarea acestora au fost puse la încercare într-un concurs intens desfășurat în luna iunie. Competiția a fost un prilej pentru acești eroi anonimi să demonstreze curajul, echilibrul și spiritul de echipă în fața probelor practice extrem de solicitante.

În cadrul concursului, desfășurat în trei etape distincte, pompierii s-au întrecut pentru a câștiga locurile fruntașe, fiecare echipă demonstrând o performanță remarcabilă:

În categoria Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, clasamentul final a fost următorul:

  1. SVSU Sadu
  2. SVSU Cisnădie
  3. SVSU Tălmaciu

În categoria Serviciilor Private pentru Situații de Urgență, rezultatele au fost:

  1. SPSU Dedeman
  2. SPSU Privat Pompieri Company
  3. SPSU Compa

Competiția, asemănătoare celei a pompierilor militari, a adus laolaltă pompieri activi în diverse primării și companii din județ, unde au concurat în probele „pista cu obstacole pe 100m”, „ștafeta 4 x 100m” și „dispozitivul de intervenție”.

”Felicitări sunt transmise tuturor participanților pentru efortul lor remarcabil și se speră ca în viitor să continue să manifeste același spirit de empatie și devotament în slujba comunității.” transmit reprezentanții ISU Sibiu.

svsu sasu câștigător al competiției pompierilor din județul sibiu (foto) svsu sasu câștigător al competiției pompierilor din județul sibiu (foto) svsu sasu câștigător al competiției pompierilor din județul sibiu (foto) svsu sasu câștigător al competiției pompierilor din județul sibiu (foto) svsu sasu câștigător al competiției pompierilor din județul sibiu (foto) svsu sasu câștigător al competiției pompierilor din județul sibiu (foto) svsu sasu câștigător al competiției pompierilor din județul sibiu (foto)

Ultima oră