firma sibiana pefoc prezenta din nou in germania la cel mai mare targ de gratare

În perioada 16-18 iunie, echipa PeFoc este prezentă la SpogaGafa din Köln, Germania, cel mai mare târg de grătare și grădinărit din lume. Acest eveniment reunește companii din sectorul grădinăritului și cei mai mari producători de grătare, printre care Weber Grills, OFYR, CookKing și mulți alții.

De ce a ales compania sibiană să participe la SpogaGafa?

Pentru PeFoc, participarea la SpogaGafa 2024 este o oportunitate valoroasă de a-si îmbunătăți cunoștințele în domeniul grătarelor dar și de a crea o relație de încredere cu liderii industriei de grătare și grădinărit la nivel global. Tema “Grădini Responsabile” accentuează importanța sustenabilității și inovației, oferind o platformă pentru schimburi de idei și prezentarea celor mai recente tendințe și produse. Prin prezența la Spoga+Gafa, cel mai mare târg de grătare, compania PeFoc își mărește gama de produse și expertiza în acest sector, și astfel asigură produse și servicii de cea mai înaltă calitate clienților și în domeniul grătarelor.firma sibiana pefoc prezenta din nou in germania la cel mai mare targ de gratare firma sibiana pefoc prezenta din nou in germania la cel mai mare targ de gratare

Ce este SpogaGafa?

Ediția SpogaGafa din acest an se concentrează pe tema “Grădini Responsabile”, subliniind importanța acțiunilor durabile din perspectiva producătorilor, retailerilor și consumatorilor. SpogaGafa 2024 reunește din nou industria globală de grădinărit și grătare, cu peste 1.800 de expozanți prezentând inovații și tendințe.

firma sibiana pefoc prezenta din nou in germania la cel mai mare targ de gratare

Ce se întâmplă la târgul din acest an?

Atmosfera târgului este vibrantă, caracterizată de discuții animate, schimburi de cunoștințe și experiențe care vor seta tonul pentru sezonul viitor în sectorul de grădinărit și grătare. Zonele speciale și prezentările captivante îmbogățesc experiența vizitatorilor, transformând târgul într-un punct de atracție inspirațional.

În zona specială Outdoor Kitchen World, producătorii prezintă cele mai noi bucătării de exterior și accesorii. Atracția principală este bucătăria în aer liber, unde experții în grătare își demonstrează abilitățile. Printre aceștia, Diva Q din SUA și Camillo Tomanek, creatori digitali de conținut pentru nișa de grătare și BBQ, vor fi prezenți în fiecare zi a târgului. De asemenea, doi măcelari maeștri vor prezenta produse alternative din carne, care pot fi testate și degustate.

firma sibiana pefoc prezenta din nou in germania la cel mai mare targ de gratare

Lideri internaționali din industrie prezenți la târgul Spoga+Gafa

La SpogaGafa 2023 au participat 1.853 de expozanți din 58 de țări, iar evenimentul a atras aproximativ 30.000 de vizitatori din 122 de țări. Anul acesta, se așteaptă ca numărul de participanți să crească semnificativ, cu reprezentanți din 60 de țări, inclusiv România.

firma sibiana pefoc prezenta din nou in germania la cel mai mare targ de gratare

Așadar, prezența la acest târg permite, înainte de toate, discuții cu experți despre crearea unui mediu exterior durabil și este o sursă de inspirație datorită soluțiile prezentate de alți lideri din industrie. SpogaGafa 2024 nu este doar un târg, ci un punct de referință pentru viitorul grădinăritului și grătarelor, confirmând, încă odată, angajamentul echipei Pe Foc de a oferi clienților și pasionatilor de gratare o experiență culinară de superlativ.

Ultima oră