un român și un străin au rămas în cursă pentru postul de antrenor la csc șelimbăr
Foto: Sport Pictures

CSC Șelimbăr va numi un antrenor până miercuri, când este programată reunire, având de ales între un tehnician român și unul străin.  

După plecarea lui Claudiu Niculescu, CSC 1599 Șelimbăr își va numi aceste zile un nou antrenor, iar în discuție au rămas doar două nume.

”Avem două discuții concrete, până miercuri vom numi un antrenor. Discutăm cu un străin și cu un antrenor român. Am așteptat până acum să numim antrenorul și să facem transferuri, pentru a vedea exact bugetul pe care îl avem, am așteptat să vedem strategie vom aborda” a anunțat la Metropola TV Cornel Stănilă, directorul general al CSC Șelimbăr.

un român și un străin au rămas în cursă pentru postul de antrenor la csc șelimbăr

Obiectivul va fi reconstrucția echipei

Conducătorul clubului șelimbărean spune că se vor face și transferuri. ”Suntem în discuții cu foarte mulți jucători, conta foarte mult plecarea lui Alex Roșca, pentru a stabili poziția Underului din cadrul echipei. Ne-am decis să mergem cu portar Under în continuare, lucrurile se simplifică foarte mult. Semnăm zilele acestea cu doi portari tineri, pe care i-am avut în vedere de mai mult timp, apoi urmează să semnăm cu mai mulți jucători, să mai și plece jucători. Sunt multe plecări la Șelimbăr, probabil va fi o reconstrucție a echipei, ne dorim play-off-ul, dar sunt realist, au plecat până acum vreo 9 jucători” a mai spus Stănilă.

Remus Șerban și-a încheiat mandatul

Președintele secției de fotbal de la CSC 1599 Șelimbăr, Remus Șerban nu mai continuă din această vară alături de ”călăreții roșii”. ”Nu mai avem președinte executiv, i s-a terminat mandatul. Nu cred că aducem pe altcineva pe acest post” a anunțat Cornel Stănilă. Remus Șerban era în conducerea clubului din 2021 și a fost vicepreședinte la Viitorul Șelimbăr.

un român și un străin au rămas în cursă pentru postul de antrenor la csc șelimbăr

”Călăreții roșii” vor juca la Sibiu și Cisnădie

Până ce stadionul de la Șelimbăr va fi finalizat, ”călăreții roșii” vor juca în continuare la Sibiu și Cisnădie. ”Vom face investiții și în infrastructură, unde am suferit, atât ca bază de antrenament, cât și ca sală de forță, refacere, obiectivul sportiv va fi să reconstruim o nouă echipă, ambițiile rămân, dar trebuie să fim realiști. Sperăm cât mai curând să jucăm acasă, până atunci avem prima noastră opțiune la Stadionul Municipal, în funcție de programul celor de la FC Hermannstadt și Corvinul. Dacă nu vom găsi liber pe Municipal, vom juca la Cisnădie” a anunțat Cornel Stănilă.

 

Ultima oră