corespondență de la euro: ”generația de suflet”, noua titulatură a naționalei după succesul fabulos cu ucraina (video)

După succesul fabulos din primul meci de la Europeanul de fotbal, 3-0 cu Ucraina, selecționerul naționalei României, Edi Iordănescu a găsit cea mai bună titulatură pentru echipă, numind-o ”Generația de Suflet.”

România a zdrobit Ucraina la Munchen, scor 3-o și are șanse mari să iasă din grupe. ”Am o rugăminte pentru voi, nu mai numiți această națională în niciun fel, nu Generația de Aur, nu altfel. Aceasta este o Generație de Suflet pentru mine Sunt sigur că mulți au mai pus suflet în trecut pentru România, dar nu ca această generație. Trebuie să fie generația de suflet din istoria naționalei, a fost victoria ei” a declarat selecționerul Edi Iordănescu, în conferința de presă.

Selecționerul României spune că va gestiona victoria, pentru ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ.  „Avem timp să ne și bucurăm, e o victorie istorică pe pământ românesc, le mulțumesc. Nu știu dacă aș putea mulțumi cumva publicului, a fost călduros, activ. Dar hai să felicităm băieții. S-au depășit pe ei. Îl felicit pe Stanciu pentru că a fost omul meciului, sper să mă mai înțeleg cu el de acum încolo și să mă mai salute. Starul nostru este grupul, le mulțumesc celor care au intrat și au dat totul. Să ne bucurăm azi, va urma și o analiză, poate au fost și lucruri nu foarte bune. Dar azi să ne bucurăm, sunt lucruri firești. Trebuie să continuăm drumul nostru”, a mai declarat Edi Iordănescu.

Ultima oră