burger king: angajează-te și trăiește viața în ritmul tău!

Burger King deschide un nou restaurant în Prima Shopping Center Sibiu și caută colegi noi, la fel de pasionați de gustul libertății ca de cel al burgerilor flame-grilled.

Obosit să te trezești cu noaptea-n cap, să râzi forțat la glumele șefului sau să mănânci pe fugă? Noi ne-am gândit să facem lucrurile mai diferit. Așa că dacă ești student sau tânăr în căutarea unui job care să nu-ți dicteze cum să trăiești, la Burger King găsești o alternativă fresh și plină de gust!

Ce înseamnă să lucrezi la Burger King?

  • Program flexibil, adaptat stilului tău de viață: Vrei să dormi până târziu sau să ieși în oraș cu prietenii? Nicio problemă! La noi programul de lucru este flexibil, ca să te poți bucura de tot ce are viața de oferit.
  • Salariu fix garantat, plus bonusuri pe măsură: Ai siguranța unui venit stabil, la care se adaugă bonusuri motivante în funcție de performanță. Așa că poți să-ți faci planuri, să călătorești sau să-ți cumperi ce ai pe lista de dorințe.
  • Oportunități de creștere: La Burger King, nu stai pe loc. Îți oferim traininguri de specialitate, oportunități de dezvoltare profesională și șansa de a avansa în carieră.
  • Mediu dinamic: Echipa noastră e tânără, prietenoasă și pusă pe distracție. Vei lucra într-un mediu relaxat, unde te vei simți ca între prieteni.

De ce să alegi Burger King?

Suntem o companie globală, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, cu o istorie de peste 70 de ani. Un job mai liber, un mediu de lucru modern și dinamic unde fiecare angajat este încurajat să-și atingă potențialul maximm, pot fi ingredientele de care ai nevoie.

Aplică aici și hai să facem echipă!

Ultima oră