performanță unică pentru clubul de volei champions sibiu

Champions Sibiu a stabilit un record istoric pentru județ, după ce a înscris șapte echipe în Campionatul Național de Volei pentru următorul sezon!

ACS Champions  a stabilit un record pentru voleiul sibian, înscriind șapte echipe în Campionatul Național, fapt care reflectă angajamentul și pasiunea clubului sibian pentru dezvoltarea acestui sport.
Obiectivele pentru sezonul viitor pentru cele șapte echipe sunt unele ambițioase:
– U13 A: luptă pentru medalie la turneul final
– U13 B: participare în grupe
– U15 A: aspirații de medalie la turneul final
– U15 B: participare în grupe
– U17 A: calificare în semifinalele Diviziei elite
– U17 B: țintirea unei medalii la turneul final de perspectivă
– U19: obiectiv de podium la turneul final de perspectivă
Antrenorii Sabin Sopa și Andrei Banciu, alături de colegele lor Sorina Marian, Sanda Lupu și Anca Șarlea, sunt dedicați pregătirii intense pe tot parcursul verii, cu antrenamente, cantonamente și meciuri amicale, pentru a asigura atingerea acestor obiective ambițioase.
performanță unică pentru clubul de volei champions sibiu
 “Suntem mai hotărâți ca niciodată să ne depășim limitele și să aducem performanță la fiecare categorie de vârstă. Fiecare echipă are un plan de pregătire bine stabilit și sunt încrezător că vom face față provocărilor cu succes” a spus antrenorul Sabin Șopa.
Andrei Banciu spune că este un moment important pentru club. “Este un moment important pentru clubul nostru. Avem ocazia să demonstrăm valoarea și calitatea pregătirii noastre. Fiecare jucător este vital pentru echipa sa și împreună scriem istorie pentru voleiul din Sibiu.”
Proiect cofinanțat prin agenda sport de Primaria Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
performanță unică pentru clubul de volei champions sibiu

Ultima oră