șoferul decedat în accidentul de la vâlcea plecase din sibiu spre casă și mai avea doar câțiva kilometri

Într-o tragedie zguduitoare la Tomșani, Vâlcea, un tânăr de 22 de ani a pierit într-un accident de mașină cu consecințe fatale, după ce vehiculul său s-a ciocnit frontal cu un autocar ce transporta 51 de elevi în excursie.

Citește și: Accident grav cu un autocar plin cu copii și șofer decedat pe un drum național din Vâlcea (foto)

Şoferul de 22 de ani ar mai fi avut de mers doar 7 km până acasă. Tânărul tocmai venise din Anglia şi aterizase la Cluj, de unde se dusese direct la Sibiu, deoarece acolo îşi lăsase maşina înainte să plece în străinătate.

De la Sibiu, băiatul şi-a luat maşina şi a pornit spre casă, neştiind că acesta avea să fie ultimul său drum. Marţi urma să plece înapoi în Anglia, după ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanţă frumoasă alături de familie şi prieteni.

În urma coliziunii, șoferul autocarului și un minor au suferit răni ușoare și au fost transportați la spital pentru tratament medical.

Știre inițiala

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic.

 

Ultima oră