restaurantul cu specific italian, insieme, se redeschide în shopping city sibiu

Luna iunie aduce vești bune pentru iubitorii gastronomiei italiene din Șelimbăr și Sibiu, odată cu redeschiderea restaurantului Insieme, în Shopping City Sibiu.

Astfel, începând de sâmbătă, 15 iunie, Insieme își așteaptă clienții într-un nou spațiu, situat la nivelul 1 al centrului comercial, în zona de Food Court și în imediata vecinătate a sălii de fitness, Stay Fit Gym. În urma unei complete renovări și reamenajări a spațiului, cu un meniu total nou, restaurantul dispune si de o terasă în aer liber, ideală pentru perioada verii, precum și de o zonă de interior, cu mese inclusiv pentru cei mici.

Insieme este singurul restaurant à la carte din Shopping City Sibiu, iar preparatele din meniu sunt pregătite după rețete autentice, cu ingrediente de calitate și atenție la cel mai mic detaliu. Întreaga familie se va putea bucura de o experiență culinară deosebită, într-o atmosferă relaxantă și caldă.

restaurantul cu specific italian, insieme, se redeschide în shopping city sibiu

La Insieme, vizitatorii Shopping City Sibiu se vor putea răsfăța cu pizza, paste, dar și preparate mai complexe, precum deserturi delicioase.  Înghețata nu va lipsi nici ea din noul meniu, așadar restaurantul este perfect pentru familii cu copii, dar nu numai.

Noul restaurant va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, Reserved, Sinsay, Half Price, H&M, C&A, Deichmann, CCC, Humanic, Douglas, DM, Mohito, Cropp, House, Mizar,Triumph, Penti, Teilor, Smyk și Noriel, Lensa, Pandora sau hiperfarmacia Dr. Max.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului, cinema-ului Cineplexx și noii săli de fitness STAY FIT.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi pentru familii.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1 şi dispune de 1.600 locuri de parcare.

Ultima oră