fc hermannstadt a prelungit împrumutul lui alessandro murgia de la spal

Mijlocașul central Alessandro Murgia va continua la FC Hermannstadt și în sezonul 2024-2025, sub formă de împrumut de la Spal. 

FC Hermannstadt a prelungit acordul de împrumut al italianului Alessandro Murgia pentru încă un sezon de la Spal. Italienii suportă în continuare o parte importantă din salariul jucătorului. Peste un an, FC Hermannstadt îl poate transfera definitiv pe mijlocașul italian, contra unei sume de transfer.

Radu Neguț: ”Murgia a fost peste toți”
Directorul sportiv Radu Neguț spune că Alessandru Murgia a fost jucătorul cu cei mai buni parametri fizici din echipă și a impresionat. ”Murgia a făcut un retur de campionat extraordinar, a arătat că este un jucător de mare valoare. El și-a găsit locul în echipă, a jucat lângă Mino Sota, cuplul de mijlocași centrali a fost la fel de puternic ca în prima parte a campionatului. Alessandro este un jucător extrem de inteligent, cu un serviciu foarte bun, acoperă o zonă foarte mare de teren, aleargă foarte mult. De când a început să joace, a fost jucătorul care a alergat cel mai mult, mai mult decât Mino Sota, în fiecare meci, pe parametrii fizici. La noi, jucătorii cu cei mai buni parametri fizici erau Mino, Butean, Opruț, dar Murgia a fost peste toți de când a început să joace” a spus directorul sportiv Radu Neguț la Ora de Sport.
fc hermannstadt a prelungit împrumutul lui alessandro murgia de la spal
Mijlocașul italian a transmis și el un mesaj fanilor, prin  intermediul paginilor de socializare. ”Vreau să vă spun că sunt foarte fericit că rămân la Sibiu. Ne vedem în curând!”
Clauză de transfer definitiv
”Alessandro Murgia rămâne la #FCHCu puțin timp în urmă, A.F.C. Hermannstadt și clubul Spal (ITA) au semnat o înțelegere cu privire la împrumutul mijlocașului central Sandro Murgia pentru sezonul 2024-2025. În această tranzacție, FCH deține o clauză prin care îl poate transfera definitiv pe mijlocașul italian care a impresionat în sezonul anterior prin randament, profesionalism și atitudine. Bine ai (re)venit, Sandro! ” este postarea dată publicității vineri de clubul FC Hermannstadt.
fc hermannstadt a prelungit împrumutul lui alessandro murgia de la spal

Ultima oră