exclusiv - inundație și o persoană luată cu smurd-ul de pe cel mai mare stadion din românia după concertul coldplay (video foto)

Arena Națională a fost joi seară lovită de o furtună puternică, imediat după terminarea celui de al doilea concert susținut în România de Coldplay. Apa a pătruns și s-a infiltrat la nivelele superioare ale arenei. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, o ambulanță SMURD fiind solicitată de urgență.

Cel de al doilea concert susținut de către Coldplay la București a adunat peste 50.000 de spectatori, joi, pe cel mai mare stadion din România.

Spectacolul a fost unul electrizant, trupa britanică fiind ovaționată la scenă deschisă de cei prezenți. Chris & co s-au simțit extrem de bine în Capitală și au făcut o plecăciune la final, în aplauzele zecilor de mii de fani. Solistul Coldplay a susținut și un mic discurs legat de ceea ce s-a întâmplat la concertul de miercuri și a primit aplauze din partea asistenței.exclusiv - inundație și o persoană luată cu smurd-ul de pe cel mai mare stadion din românia după concertul coldplay (video foto)

Furtună turbulentă și inundații pe Arena Națională

Imediat după finalul concertului, a început să plouă foarte tare. O mare parte dintre spectatori nu a mai apucat să plece și s-a adăpostit în zonele de acces către cele două inele ale stadionului.exclusiv - inundație și o persoană luată cu smurd-ul de pe cel mai mare stadion din românia după concertul coldplay (video foto)

Furtuna a fost extrem de puternică, lucru care a afectat și stadionul. Mai multe zone au fost inundate și apa s-a infiltrat cu rapiditate în tavanul din zonele de acces către tribune. Apa curgea pur și simplu și pe la instalațiile de iluminat montate în tavane.exclusiv - inundație și o persoană luată cu smurd-ul de pe cel mai mare stadion din românia după concertul coldplay (video foto)

Pentru siguranța spectatorilor, accesul în zonele respective a fost rapid restricționat de către organizatori.

Ambulanță SMURD solicitată de urgență chiar pe stadion

exclusiv - inundație și o persoană luată cu smurd-ul de pe cel mai mare stadion din românia după concertul coldplay (video foto) exclusiv - inundație și o persoană luată cu smurd-ul de pe cel mai mare stadion din românia după concertul coldplay (video foto)
Forța cu care natura dezlănțuită a lovit cel mai mare stadion din România, a făcut din păcate cel puțin o victimă printre persoanele din staff-ul tehnic care începuse demontarea instalațiilor de sunet, lumini și a barurilor de pe suprafața arenei.


O ambulanță SMURD și-a făcut apariția imediat și a acordat primul ajutor unei persoane care fusese preluată în prealabil de cei de la punctul de la unul din corturile de prim ajutor de pe stadion.

Deocamdată nu este clar dacă este vorba de o persoană rănită în timpul lucrărilor de demontare sau pur și simplu de o persoană extenuată de efortul depus.

Ultima oră