csc 1599 șelimbăr și-a vândut portarul la dinamo

Echipa de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr a anunțat vineri că l-a cedat pe portarul Alexandru Roșca (20 ani) la formația de Liga 1, Dinamo București. 

CSC Șelimbăr a activat recent  clauza prin care l-a cumpărat definitv pe portarul Alexandru Roșca de la UTA, plătind 24.000 euro.  Peste doar o săptămână, clubul șelimbărean l-a vândut pe Roșca în Superliga, la Dinamo București, pe un preț mult mai consistent.

Alexandru Roșca s-a transferat la UTA în urmă cu 4 ani, iar clubul arădean l-a împrumutat la Crișul Chișineu Criș și Progresul Pecica, iar de la începutul anului 2023 a făcut pasul în Liga 2, la CSC Șelimbăr.

În sezonul trecut de Liga 2, tânărul portar a ”explodat” sub comanda lui Claudiu Niculescu, având prestații foarte bune, care i-au adus și convocarea la naționala U 21, pentru care încă nu a debutat. A încasat doar 21 de goluri în 28 de meciuri de Liga 2.

csc 1599 șelimbăr și-a vândut portarul la dinamo

Contract pe 4 ani cu Dinamo

Dinamo București l-a prezentat vineri oficial pe Alexandru Roșca.  ”Bine ai venit, Alexandru ROȘCA!
Dinamo București și CSC Șelimbăr au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Alexandru Roșca. Pe numele său complet, Alexandru-Vasile Roșca-Ailiesei s-a născut la Iași pe 12 noiembrie 2003.
1.86 m, Alex a evoluat în 28 de partide în Liga a 2-a și într-un meci de Cupa României în sezonul recent încheiat. Din cele 29 de apariții, în 15 nu a primit gol. În anii trecuți, Alexandru a mai trecut pe la UTA Arad, Crișul Chișineu și Progresul Pecica și a fost convocat și la reprezentativa U21 a României. Alexandru Roșca va apăra poarta echipei noastre până în 2028” a fost postarea dată publicității de Dinamo.

csc 1599 șelimbăr și-a vândut portarul la dinamo

CSC 1599 Șelimbăr a mai vândut în această vară un jucător la o echipă de Superliga, pe Tudor Călin la Gloria Buzău.

CITEȘTE ȘI: CSC Șelimbăr a vândut un jucător în Superliga

Pe lângă Roșca și Călin, cedați pe sume de transfer, CSC Șelimbăr s-a mai despărțit în această vară de Aldescu, Bumbar, Mitrea, Alexe, Rotund, Deac și A.Pop. ”Călăreții roșii” au rămas și fără staff, după plecarea antrenorului principal Claudiu Niculescu și a preparatorului fizic Andrei Antoce, ambii la FC Voluntari.

 

 

Ultima oră