pompierii sibieni au simulat un accident chimic cu peste 15 victime la stația de tratare apă dumbravă (foto)

Joi, pompierii sibieni au desfășurat un amplu exercițiu de intervenție la stația de tratare apă Dumbravă, simulând un accident chimic soldat cu peste 15 victime.

La exercițiu au participat 45 de pompieri și 25 de cadre medicale și voluntari SMURD, fiind mobilizate trei autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descărcare, o autospecială CBRN, un punct mobil de comandă, trei ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, și un post medical avansat.

Scopul exercițiului a fost gestionarea situațiilor de urgență și tratarea victimelor multiple cu leziuni și traumatisme grave în faza de prespital.

pompierii sibieni au simulat un accident chimic cu peste 15 victime la stația de tratare apă dumbravă (foto)pompierii sibieni au simulat un accident chimic cu peste 15 victime la stația de tratare apă dumbravă (foto)pompierii sibieni au simulat un accident chimic cu peste 15 victime la stația de tratare apă dumbravă (foto)pompierii sibieni au simulat un accident chimic cu peste 15 victime la stația de tratare apă dumbravă (foto)pompierii sibieni au simulat un accident chimic cu peste 15 victime la stația de tratare apă dumbravă (foto)

Ultima oră