manelistul babasha huiduit de zeci de mii de oameni la concertul coldplay de pe arena națională

Babasha, cunoscut în realitate sub numele Vlad Babașa, este originar din Bacău și în prezent se bucură de o mare popularitate pe mai multe platforme de streaming audio.

Un moment neașteptat a avut loc miercuri seara la concertul celebrei trupe Coldplay de pe Arena Națională, când solistul Chris Martin l-a invitat pe scenă pe un tânăr român care a interpretat o versiune lentă a unei melodii de manele, scrie HotNews.ro

Acest tânăr este Vlad Babașa, un artist de manele foarte ascultat în prezent. Reacția publicului a fost mixtă: o parte a spectatorilor a fluierat în timp ce alții au aplaudat. Chris Martin, liderul trupei Coldplay, l-a încurajat pe Vlad și au cântat împreună pe scenă.

„Îl invit pe noul meu prieten român pe scenă, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inimile deschise”, a declarat solistul.

Aproximativ 50,000 de oameni au fost prezenți la primul concert Coldplay în România, iar reacțiile față de interpretarea lui Vlad Babașa au fost diverse. Însă pe internet, lucrurile stau diferit: piesa „Păi Naa” lansată de Babasha acum 11 zile a strâns peste 6,7 milioane de vizualizări pe YouTube, fiind în fruntea trending-ului. Acest succes indică o audiență largă și interes pentru muzica sa. Pe canalul său de YouTube, Babasha are 104,000 de abonați și a publicat 16 videoclipuri.

Ultima oră