centrul de transfuzie sanguină sibiu sărbătorește ziua donatorului cu surprize pentru care donează

Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu anunță că mâine, 14 iunie, de Ziua Donatorului, va organiza o sărbătoare specială pentru a-și arăta recunoștința față de toți cei care contribuie la salvarea de vieți prin donarea de sânge. Donatorii care vor merge la CTS Sibiu vor fi întâmpinați cu cafea, dulciuri și cadouri surpriză.

Reprezentanții centrului doresc să mulțumească tuturor donatorilor pentru efortul și altruismul de care dau dovadă și îi încurajează să continue să doneze sânge pe tot parcursul anului.

“Ziua Donatorului este un moment special în care dorim să mulțumim fiecărui donator pentru generozitatea și sprijinul lor. Implicarea lor face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie de sânge. Vă așteptăm cu drag și vă mulțumim pentru tot ce faceți!”, au transmis reprezentanții CTS Sibiu.

Evenimentul va avea loc pe parcursul zilei de mâine, iar toți donatorii sunt invitați să participe și să se bucure de surprizele pregătite pentru ei. Centrul se află în incinta Spitalului Județean Sibiu, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Programul pentru donat este de luni până vineri în intervalul 7:30-13:00.

Ultima oră