tursib vine cu precizări în cazul femeii snopită în bătaie de un bărbat în autobuz

Reprezentanții Tursib vin cu amănunte în ceea ce privește situția tinerei mămici bătută într-un autobuz, în timp ce mergea spre casă. Autobuzul ar fi fost aglomerat doar în proporție de 50%.

Un bărbat a lovit o sibiancă cu pumnii după ce s-a enervat deoarece femeia l-ar fi atins pe spate pentru a nu se mai apropia de căruciorul în care se afla copilul acesteia. Polițiștii îl caută în continuare pe agresor, timp în care reprezentanții Tursib susțin că vor înmâna filmările cu incidentul, la cererea Poliției Sibiu.

„În data de 06.06.2024 conducătorul autobuzului de pe linia 2 a observat în jurul orei 14:15, la oprirea în stația “Abatorului” un incident în salonul autobuzului. Ca atare, conform procedurii, acesta a oprit autobuzul, a anunțat incidentul și a rămăs în stație până la sosirea autorităților.

În ceea ce privește incidentul singurii care se pot pronunța în mod obiectiv cu privire la acesta sunt organele de Poliție, cărora le vom pune la dispoziție imaginile din interiorul autobuzului, dacă acest lucru va fi solicitat.
Precizăm de asememea faptul că, autobuzul a fost verificat și din punct de vedere al gradului de încărcare, iar în momentul incidentului autobuzul avea o încărcare de aproximativ 50%. Ne pare sincer rău pentru această situație și vă asigurăm că vom colabora cu organele competente pentru a ajuta la clarificarea circumstanțelor incidentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al Tursib, Raluca Racz.

Reamintim că Andreea este o tânără mămică, care a fost snopită în bătaie de un necunoscut în autobuz în timp ce mergea spre casă. Femeia nu era singură, ci cu fiul ei de doar un an. Bărbatul s-ar fi enervat din cauza mămicii care pus mâna pe spatele lui pentru a nu se mai împinge în căruciorul unde se afla copilul.

Citește și: Sibiancă snopită în bătaie într-un autobuz de un bărbat care s-a enervat din cauza înghesuielii (foto) 

Ultima oră