motociclist din sibiu, găsit mort în parcul național ceahlău
Sursa foto: News.ro

Un motociclist din Sibiu a fost găsit mort în Parcul Național Ceahlău, după ce a plecat cu un grup pe traseul Durău – Izvorul Muntelui.

Un motociclist din Sibiu, plecat cu un grup de pe traseul Durău-Ivorul Muntelui, s-a desprins de grup, iar când partenerii săi au realizat că e absent au încercat să îl caute fără succes. Echipe complexe de salvatori l-au căutat ore în șir și l-au găsit miercuri, mort, în Parcul Național Ceahlău, potrivit Mediafax.

motociclist din sibiu, găsit mort în parcul național ceahlău
Sursa foto: News.ro

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz, județul Neamț, au fost sesizați marți seara, în jurul orei 20.00, că în jurul orei 16:40, pe când se deplasa împreună cu un grup de motocicliști, pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, unul dintre motocicliști a dispărut.

Deși s-a încercat apelarea repetată pe telefonul mobil, acesta nu a răspuns.

Urmare a acestei sesizări, au fost constituite echipe complexe de căutări, formate din polițiști, pompieri, jandarmi, salvamontiști și voluntari.

„În perioada 11-12 iunie a.c., atât pe timpul nopții cât și ziua, au fost desfășurate căutări pe o distanță de aproximativ 30 de km, nefiind identificate indicii cu privire la dispariția acestuia. La data de 12 iunie a.c., în apropierea Parcul Național Ceahlău, la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată”, transmite, miercuri, Poliția Neamț.

Din nefericire, bărbatul era decedat.

Cercetările efectuate de polițiști arată că, într-o zonă de drum în pantă și cu succesiune de curbe, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând în albia pârâului Izvorul Muntelui. Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Ultima oră