primele declarații ale primarului astrid fodor după câștigarea alegerilor: „am fost și voi fi primarul tuturor sibienilor” (live video) 

Astrid Fodor, primarul reales al municipiului Sibiu, a făcut primele declarații de presă după câștigarea alegerilor locale din 9 iunie. 

„Eu am fost și voi fi primarul tuturor sibienilor, indiferent că m-au votat pe mine sau alt candidat sau altă formațiune politică. Ei sunt locuitorii acestui oraș și sunt egali pentru mine. Mă voi apleca asupra cerințelor lor și cu siguranță vor face totul ca ei, toți care locuiesc în Sibiu, să se simtă bine, indiferent de culoarea politică și simpatii”, a transmis Astrid Fodor. 

Fodor a declarat că va colabora cu toate partidele din Consiliul Local pentru dezvoltarea Sibiului. „Am studiat cu mare atenție rezultatul votului referitor la partidele care intră în Consiliul Local și vreau să îi asigur de întreagă mea deschidere pentru colaborare indiferent de culoarea politică. Pentru mine este important să avem aceeași viziune pentru Sibiu în sensul dezvoltării și să ținem cont de interesul acestui oraș”, a declarat Astrid Fodor. 

Astrid Fodor a câștigat Primăria Sibiu cu un procent de 39,85%, adică peste 22.000 de voturi. În Consiliul Local, FDGR va avea 8 mandate de consilier.

Ultima oră