primarul astrid fodor despre noul primar al cisnădiei: „nu văd motive pentru care nu am putea colabora”

Astrid Fodor a declarat, marți, în cadrul primei conferințe de presă după câștigarea alegerilor, la sediul FDGR, faptul că a avut o colaborare foarte bună cu primarul Gheorghe Huja și că nu vede de ce nu ar avea o colaborare bună și cu viitorul primar al Cisnădiei, Mircea Orlățan.

În contextul întrebărilor referitoare la Zona Metropolitană Sibiu, primarul reales al Sibiului a mărturisit că a avut o colaborare perfectă cu Gheorghe Huja, mai ales în ceea ce privește acest proiect.

„Legat de ADI Transport am avut o colaborare bună cu domnul primar Huja. A fost o colaborare perfectă, nu am să să aduc niciun fel de reproș. Sper ca așa vom continua și cu noul primar, pentru că are aceleași interese. Noi suntem în faza de a finaliza procedura. Sper că săptămâna aceasta vom putea declara cine este câștigătorul procedurii, deci intrăm în linie dreaptă și cu cele 36 de autobuze. Orice primar, indiferent de ce culoare politică are acum, este interesat să îmbunătățească viața locuitorilor, deci nu văd motive pentru care nu am putea colabora. Am colaborat cu USR și în Consiliul Local, deci nu vad de ce nu vom putea colabora si cu cel din Cisnădie”, a declarat primarul Astrid Fodor, în prima conferință de după alegeri.

 

Citește și: Mircea Orlățan l-a detronat pe Gheorghe Huja și este noul primar din Cisnădie

Ultima oră