primarul astrid fodor anunță că încep lucrările pe dealul gușteriței: „deschidem șantierul pentru gușterland” (live video)
Proiectul complexului Gușterland

Astrid Fodor a declarat, marți, în cadrul primei conferințe de presă după câștigarea alegerilor, la sediul FDGR, că încep lucrările la complexul de agrement și sport Gușterland. 

Primarul reales al Sibiului spune că va organiza conferințe de presă o dată pe lună. Prima va avea loc săptămâna viitoare, odată cu începerea lucrărilor pe Dealul Gușteriței pentru realizarea complexului de agrement și sport Gușterland. 

„Prima (n.r.: conferință de presă), daca se poate, va fi săptămâna viitoare când deschidem șantierul pe Dealul Gușteriței, cu Con-A facem o conferință de presa, pentru Gușterland. Este o lucrare mare și importantă, vrem să vă arătăm cum arată Gușterița acum și cum va arăta când va fi gata. Este bine să vă plimbați și pe străzile Gușteriței să vedeți cum au fost reabilitate străzile”, a declarat Astrid Fodor, marți, în cadrul unei conferințe de presă la sediul FDGR. 

Citește și: Primăria Sibiu a contractat lucrările de amenajare a complexului „Gușterland”. Va avea pârtie de schi, terasă panoramică și parcare cu 300 de locuri (foto)

Amenajările Dealurilor Guțteriței vor include o instalație de sanie de vară, trasee pentru biciclete și plimbări, pârtie de schi și tubing, tiroliene și spații de joacă. Complexul de pe Dealul Gușteriței va fi destinat activităților sportive și recreative pentru întreaga familie, respectând mediul înconjurător. Execuția lucrărilor va fi realizată de CON-A Operation SRL Sibiu & Ischia SRL Galați & Submit SRL Iași

Ultima oră